Vi vill önska er God Jul och Gott Nytt År!

JACQUET Sverige har produktionen stängd mellan 23 dec till 8 jan. Försäljning har begränsad tillgänglighet. Vi vill önska er God Jul och Gott Nytt År!

Elmia Subcontractor 2022

Nu är det återigen dags för Elmia Subcontractor och i år pågår mässan i tre dagar den 15 – 17 november. Vi ser fram emot att träffa gamla och nya kunder i vår monter A07:31 som är på samma plats som tidigare år. I montern bjuder vi på kaffe och berättar gärna om vårt huvudprogram av rostfritt stål och nickelbaslegeringar samt våra skärmetoder. Dessutom kan vi informera om vårt senaste tillskott i maskinparken och dess möjligheter. Så tveka inte att komma förbi och hälsa och passa gärna på att vara med i vår populära utlottning av stekhällar, som sker två gånger dagligen. Välkomna!

Verkstadspersonal sökes till Jacquet Sverige.

Jacquet Sverige finns på industriområdet i Hjo. Vi lagerlägger plåt, är specialiserade på rostfritt, skär ut detaljer i plåt med vattenskärning och plasmaskärning, samt tillverkar cisterngavlar. Vi är ett dotterbolag till börsnoterade Jacquet Metals som har dotterbolag i Europa, Amerika och Asien. I Hjo är vi ett litet flexibelt företag, med styrkan att ha en stark ägare i ryggen. Personalen i Hjo är erfaren, kompetent och hjälpsam, samt med god social kompetens. Vi lär själva upp verkstadspersonal och tar inte för givet att en nyanställd skall ha den kompetens som behövs från dag ett, men vi kräver förmåga och vilja att lära in, då vi har förmågan att lära ut. Erfarenhet från verkstadsarbete är dock en fördel. Ansökan skickas till: Kontaktperson: Jan-Erik Brandt, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Jacquet Sverige, Sveavägen 33, 54450 Hjo. Tel: 0503-12030.

Skriv till oss

Skicka oss era filer i dxf format.

Kontakta oss för planhet, rakhet och formtoleranser på era skurna detaljer.